Agenda duhovnicească

AGENDA DUHOVNICEASCĂ 2024

Stoc epuizat
Din cuprins:
Rânduieli bisericeşti zilnice pentru anul 2024 ♦ Apostolul şi Evanghelia fiecărei zile ♦ Apoftegme din scrierile Cuvioșilor Părinți filocalici ♦ Icoanele, Sinaxarul şi Vieţile Sfinţilor ♦ Adresele mânăstirilor din ţară ♦ format 145 x 205 mm ♦ 248 pagini

Răsfoieşte cartea:

11 gânduri despre „Agenda duhovnicească

Adăugă-le pe ale tale

  1. Doamne ajuta !
    as dori daca se poate sa comand o Agenda duhovniceasca si un calendar de perete cu plata prin ramburs la primirea coletului.
    Sperand intr-un raspuns favorabil,
    cu stima, Precup Mihaela

  2. Buna ziua!
    Am comandat anul trecut Agenda duhovniceasca 2014 si Calendare mici.
    As dori sa fac o comanda ceva mai devreme anul acesta, pentru 2015 – sunt foarte bune pentru oferit prietenilor si colegilor.
    Doamne, ajuta!

  3. Bună seara, mă numesc Camelia Teodora Grosu, vă scriu din Arad, am vizitat mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul Alba Iulia sâmbătă 27 febr 2021 și am cumpărat și agenda duhovnicească pentru 2021. Ajunsă acasă am confruntat în lista cu adresele așezămintelor monahale din România pe cele pe care le-am vizitat în drumurile mele prin țară sau în pelerinaje cu grupul din Arad împreună cu care am fost și sâmbătă. Nu am găsit însă în listă Mănăstirea Sfânta Treime Pereu din preajma localității Cireșu din județul Timiș pe care noi am vizitat-o anul trecut în 29 februarie 2020.

    1. Doamne, ajută! Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră. Mânăstirea „Sfânta Treime” Pereu nu a fost trecută în Agenda duhovnicească deoarece face parte din Vicariatul Ortodox Ucrainean, care este o unitate autonomă (chiar dacă este subordonată canonic Bisericii Ortodoxe Române), ritul în care se slujește fiind cel ucrainean, cu calendarul pe stil vechi. În județul Timiș există mai multe așezări unde locuiesc credincioși ucrainieni, veniți aici la munci forestiere, și pentru care s-au organizat parohii speciale, cu biserici construite în general după ’89.

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑